Hayat Sevince Güzel Sevgi (Seda Telciler) Kimdir Kaç Yaşında

- Reklamlar -
HAYAT SEVİNCE GÜZEL SEVGİ KİMDİR

Fox Tv'nin yeni dizisi olan Hayat Sevince Güzel oyuncularını sizlere tanıtmaya devam ediyoruz. başrollerinde Ekin Mert Daymaz, Burak Çelik, Algı Eke gibi başarılı oyuncuların yer aldığı hayat Sevince Güzel dizisinde beğenilen isimlerden biri de Seda telciler isimli oyuncudur.

Hayat Sevince Güzel dizisi Sevgi karakterini canlandıran Seda telciler hakkında Seda Telciler kimdir kaç yaşında boyu kaç ve Hayat Sevince Güzel Sevgi kimdir gibi araştırmaların yapılması ile bizde sizlere bu soruların cevaplarını derledik.

Hayat Sevince Güzel Dizisi Sevgi Karakteri Kimdir?

SEDA TELCİLER KİMDİR
Hayat Sevince Güzel dizisinde Sevgi karakterini canlandıran Seda Telciler isimli oyuncu 1986 yılında İzmir’de doğmuştur. İlkokulu İzmir Türk Kolejinden birincilikle bitirmiştir. İlkokul yılları boyunca okulun artistik jimnastik takımında yer aldı. Ortaöğretim döneminde İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Devlet Konservatuarı bale bölümüne başladı. Yaz tatillerinde Paris’te Alliance Française dil okuluna, Washington School of Ballet’nin programına, İngilizce eğitimi için Georgetown University’n de okudu.

Başarılı oyuncu Seda Telciler lise döneminde İzmir Dans Akademisinde bale ve karakter dansı, modern dans çalışmalarına devam etti. 30 yaşında olan güzel oyuncu Seda telciler dizi oyunculuğunun yanı sıra müzisyenlikte yapmaktadır. Bir dönem modellik de yapan Telciler, Yıldız Asyalı’nın 2007 yılında kurduğu ancak 2008 yılında dağılan müzik grubu Mp3’de yer aldı. Ayrıca birçok reklam filmlerinde de yer almıştır.

Seda Telciler Yaşı: 30
Seda Telciler Boyu: 1,69
Seda Telciler K,losu: 52

Seda telciler Rol Aldığı Diziler
Not Defteri
M.U.C.K.
Sihirli Annem

HAYAT SEVİNCE GÜZEL OYUNCULARI
Savaş - Ekin Mert Daymaz Kimdir>>
Barış - Burak Çelik Kimdir>>
Zarife - Algı Eke Kimdir>>
Emine - Öykü Çelik Kimdir>>
Seher - Yeliz Akkaya
İlknur - Neşem Akhan

SEDA TELCİLER RESİMLERİ
- Reklamlar -
Hayat Sevince Güzel Sevgi (Seda Telciler) Kimdir Kaç Yaşında Reviewed by Unknown on 12:52 Rating: 5

Hiç yorum yok:

All Rights Reserved by Haberlerix © 2014 - 2015
Powered By Blogger, Designed by Sweetheme

İletişim Formu

Ad

E-posta *

Mesaj *

Blogger tarafından desteklenmektedir.